Faddi Kachachee

BIM modelleur


Telefoon: +31 (0) 50 529 02 52
E-mail: f.kachachee@onix.nl

Opleiding

HTS Hanze Hogeschool

Ik ben geboren en opgegroeid in Bagdad. Sinds 2009 woon ik in Nederland. In september 2013 begon ik met de opleiding bouwkunde architectuur. In juli 2017 ben ik afgestudeerd aan de Hanze Hogeschool te Groningen als ingenieur, specialisatie architectuur.

Tijdens mijn studieperiode heb ik stage gelopen bij BAM, waar ik als allrounder heb gewerkt aan het ontwikkelen van het AZC Ter Apel. Een leerzaam, mooi en groot project. Een tweede stage bij architectenbureau DeZwarteHond. Ik heb daar aan verschillende projecten gewerkt waardoor ik veel kennis heb opgedaan.

Korte tijd na mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest bij VanRingen architectenbureau als assistent ontwerper/BIM-modelleur. Dit was mijn eerste kennismaking met hoe het echte werk eruitziet, met andere woorden: elk project heeft een echte opdrachtgever, PvE, en een budget! Hierdoor heb ik inzicht gekregen in veel aspecten in het proces van de bouw, het ontwerpen, en het ontwikkelen.

Ik heb gesolliciteerd bij Onix NL, een bureau met liefde voor de natuur, inspirerende projecten van grootschalig tot klein, en vooral een grote liefde voor houtarchitectuur. Ik werk aan verschillende projecten en fasen van verschillende gebouwtypes. Door de diverse projecten en werkzaamheden die Onix NL heeft, is mijn kennis in de bouw steeds groter en breder aan het worden.

Architectuur heeft mijn passie. Ik vind het leuk architectonische problemen op te lossen, vorm te geven aan oplossingen, materialen te combineren…; dat er zoveel kanten aan het vak zitten, dat vind ik eigenlijk het allermooiste! Ik wil altijd blijven leren en steeds beter worden. Een van mijn dromen is architect worden, dat wordt een volgende stap. Ik wil nu eerst ervaring opbouwen en scherper krijgen welke kant ik precies op wil.