Uniek tuinhuis te koop in Groningen

– Inspiratiebron voor Tiny Houses –

Dit spraakmakende tuinhuis te midden van een groene oase dichtbij de binnenstad van Groningen is vanaf 15 juli te koop! Op het fraaie volkstuinencomplex Tuinwijck is een tuin van 200m2 gelegen aan een open veld.

Zaterdag 15 juli tussen 10.00 uur en 18.00 uur is er een kijkdag. Tot en met zondag 16 juli kan een bod op het tuinhuisje worden gedaan per mail: haikomeijer@kpnmail.nl

De vanafprijs is € 35.000,- . We gaan met de hoogste bieder in gesprek.

Totaal bebouwd oppervlakte 36m2 exclusief terras.
Aanwezig; toilet, binnen- en buitendouche, keuken, bedstee, kasten, accu, zonnepaneel, gasfles, geiser. Er is water en riolering aanwezig, het water wordt tussen oktober en april afgesloten. Je mag en kan in het huisje overnachten. De grond is in erfpacht.

Lees hier meer over dit tuinhuis
en hier wat Archdaily er over zegt.

Haiko spreekt er hier zelf over bij TVNoord.

De eigenaar wordt lid van de vereniging en moet als lid drie keer per jaar een tuindienst bestaande uit een dagdeel meewerken. Een ballotagecommissie kan het lidmaatschap weigeren, indien de reden voor gebruik niet in overeenstemming is met de uitgangspunten. Kosten lidmaatschap huisje 140 is ± € 550,- per jaar, incl. verzekering.

Adres: Vereniging Volkstuinen Tuinwijck aan de Helperzoom 8 te Groningen, huisje 140. Informatie en regels over Tuinwijck vind je hier.