Hep Beetsma

financial controller


Telefoon: 31 505290252
E-mail: h.beetsma@onix.nl

Opleiding

HTS Leeuwarden

Na mijn opleiding Bouwkunde aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden (toen nog HTS) heb ik in verschillende functies ruim 10 jaar gewerkt bij een bouwkundig facilitair buro. Eerst als tekenaar maar daarna vooral als projectleider, bestekschrijver en bureauoverstijgend projectmanager. Om meer kennis te krijgen van de diverse bedrijfskundige aspecten van de organisaties heb ik bij de Hanze Hogeschool in Groningen de opleiding technische bedrijfskunde gevolgd.

In 2005 ben ik bij Onix komen werken als financial controller met de focus op financieel economische sturing van de organisatie. Daarnaast heb ik door mijn uitgebreide bouwkundige ervaring ook zelfstandig projecten uitgewerkt en begeleid. Vanuit mijn rol als contract- en risicobeheerder heb ik inhoudelijk en procesmatig een bijdrage geleverd aan ontwerp- en technische vraagstukken bij diverse projecten.

De combinatie van werken als specialist (uitvoering van control taken) en generalist (creëren van projectspecifieke oplossingsrichtingen) vind ik een prettig en uitdagend spanningsveld; continu op zoek zijn naar de optimale mix van nut en noodzaak.

Mijn persoonlijke interesse gaat uit naar zeilen, zingen & muziek maken. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen.