Gebruik de pijltoetsen of swipe over de afbeeldingen om te navigeren

Woonzorgerf Sappemeer

Sappemeer, Groningen


  • Programma:
    23 4 (zorg-)appartementen
  • Projectteam:
    Siert Willem Helder, Mikkel Ryberg, Fadi Alnajar, Jop Besseling, René Harmanni, Mark Sekuur, Hep Beetsma
  • Projectarchitect:
    Haiko Meijer
  • Klant:
    Stichting Woningbouw Slochteren

Op een bijzondere locatie in Sappemeer hebben we, in opdracht van Stichting Woningbouw Slochteren (SWS), binnen een bestaande ellipsvormige footprint voor stichting NOVO een plan met 23+4 appartementen ontwikkeld. Het plan biedt huisvesting en ruimte voor 24-uurs ondersteuning aan 27 cliënten van de stichting.

Het is tot stand gekomen na herontwikkeling van een complex van oorspronkelijk 14 appartementen en een twee onder een kap woning. Bijzonder aan het plan is, naast de ellipsvorm, de gemeenschappelijke binnenruimte en de volledig in hout uitgevoerde gevelafwerking.


Gerelateerde projecten